News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Duch Trumpa w dzialaniu

Started by lipniaczek, January 15, 2021, 01:32:23 AM

Previous topic - Next topic

dana

u nas mowia, ze donald nie przestaje dzialac i ze wroci w roku 2024... mam nadzieje...
ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

lipniaczek

...wraca, trzeba jakos zalatwic lewactwo w mediach...
???

dana

kazde slowo, ktore powiedzial, w dziesiatke...

podobno ma przemawiac na konferencji cpac o przyszlosci partii republikanskiej...

lipniaczek

...dam linka tutaj na to przemowienie...
8)

dana

lipniaczek

...this is what it took to stage a selection in the United States of America...
???

https://archive.is/agdpj
z oryginalu https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/

dana

juz nic nie mozna zmienic w nastepnych 4 latach...

a ty wiesz, gdzie lewica nie klamie? bo ja nie... klamia wszedzie, manipuluja, robia co moga, zeby dojsc do wladzy i ja utrzymac...

lipniaczek

...definitywnie trzeba pokazywac na ich metody i odkrywac prawde, ze szczegolnym wskazaniem na nieunikniona powtarzalnosc historii... to co robia w stosunku do Izraela uzywajac Palestynczykow sprawdzilo sie w dzialaniu i przyniesie efekt - jesli nie zostanie zatrzymane z cala sila, wlacznie z zatrzymaniem wlasnych mediow, sadow i glupoty politykow - wybory i demokracja tutaj nie wystarcza, bo oni juz maja metody na wszystkie demokracje i wybory...

...trzeba ujawnic te metody a pozniej samemu je zastosowac angazujac wiecej ludzi i lepszych ludzi - ku skutecznym reformom narodowym...
???

...i jeszcze b. wazne - trzeba jakos sie upewnic zeby nie bylo tego typowego dla prawicy laskawego poblazania kiedy jest sie juz blisko wykonania zadania - zadnych zawieszen broni, umow pokojowych i specjalnych praw dla pokonanego przeciwnika...