News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

DANA i rekonwalescencja

Started by JONATAN B, August 16, 2025, 10:20:41 PM

Previous topic - Next topic

JONATAN B

Dla wszystkich, którzy oczekują na kolejne wiadomości od naszego kochanego korespondenta The Balconik News z Izraela - czyli od Dany.

Operacja się udała.
Dana wraca powoli do zdrowia.
Ma poważne bóle pooperacyjne.

Kto się chce o Nią modlić, to niech to robi.

A kto chce napisać kilka ciepłych słów, to niech to zrobi na tym wątku.

Kiedy powróci do pisania, to z pewnością się ucieszy.

Czekamy na Ciebie Dana i cieszymy się, że jesteś.

Margal

Odbiorca wiadomości z Malborka życzy szybkiego powrotu do zdrowia i oby The Balconik News nadawał jeszcze 100 lat.

iwar51

Uzależniłem się w jakieś mierze od lektury Newsów Balkonika i brakuje ich mi wyraźnie. Życzę owocnej, pełnej i błyskawicznej rehabilitacji.

lipniaczek

Oczywiście że się modlimy i życzymy cudownej rekonwalescencji, ale czy nie przydałby się licznik do odliczania na ten wymarzony dzień otwarcia Balkoniku na kolejne wiadomości?
Uprzejmie  proszę  Agenta Jonatana B o uczynienie wysiłków w celu zaczerpnięcie wiedzy n/t estymowanej daty powrotu naszej J.W. Korespondentki, a ja się zajmę uaktualnianiem licznika co dzień - chyba że inni Szanowni Uzależnieni się zadeklarują to się możemy spróbować ścigać "kto pierwszy ten lepszy"...
???

agnieszka

Uściski, Kochana! :)  Szybkiego powrotu do zdrowia! Tęsknimy  :)  :)  :)

Gamosia

Pewnie, że tęsknię i mocno trzymam kciuki i myślę i się modlę!

Dano wiesz, że czekam na Twój powrót na balconik, a jeszcze mocniej na spotkanie! ❤️🌷😍 Całusy posyłam! 😘

JONATAN B

termin powrotu jest trudny do określenia
ból, wiek i powolny powrót do zdrowia
ostatnio nawet rozmowa była ciężkim doświadczeniem dla Dany

jest pod opieką lekarzy i rodziny
jak będę wiedział coś więcej to dam znać

JONATAN B

pamiętam jak kilka lat temu Dana obwoziła nas samochodem po Jerozolimie i okolicach
zawiozła nas wtedy na pewne wzgórze, gdzie znajduje się pomnik pamięci dla wybitnego kompozytora Artura Rubinsteina
odwiedziliśmy przejście w Betlejem i wiele innych zaskakujących miejsc

Gamosia

Ból jest zawsze trudny do okiełznania. Ale Dana jest silna babka i z tym da radę, tylko potrzeba czasu. A my tu mocno kibicujemy i posyłamy ciepłe myśli!

Jonatan B. - taka wycieczka to musiała być super. 🙂 Niezapomniane wrażenia! 🙂

JONATAN B

Jak to DANA lubi określać, pokazała nam swoje mocarstwo od mniej znanej strony.

Opowiadała nam dużo ciekawych rzeczy.

kasiak

Wracaj Dano do zdrowia. Dużo odpoczywaj i nie przemęczaj sie. Oczywiście, że czekamy na newsy, ale Twoje zdrowie jest najważniejsze!

lipniaczek

...sprawa jest już oczywista: Dana szofer - a tu niedługo Szofar... Tak więc na Rosz Haszana będą jakieś niusy light...
 ^-^

dana

ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)