News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Trump has a mess to clean up...

Started by lipniaczek, January 04, 2017, 08:44:47 AM

Previous topic - Next topic

dana

ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

dana

alevay, jak to sie u nas mowi...

ale zdazyl dac nam jeszcze prezent w tym powrocie pollarda... nie bylo i dlugo nie bedzie tak przyjaznego israelowi prezydenta...

lipniaczek

...ta po prawej nie glupia - wie ze do 6 stycznia jest dniem kiedy moze sie okazac, ze nie wyjdzie im to oszustwo wiec jeszcze nie zrezygnowala z senatorowania... media tego nie powiedza, ale swiat sie dowie...
???

https://www.youtube.com/watch?v=gI-IKL4SudQ

lipniaczek

dana

dana

jak przedstawi 6 takie dowody na kretactwa, jakie ma netanyahu na nasza prokurature, to moze jednak melania nie bedzie musiala pakowac walizek...

lipniaczek

...jest mnostwo dowodow, ale duzo Firewalls dookola najwyzszych szyszek... kiedy ktos juz chce spiewac, to ginie w tajemnicczych okolicznosciach i jest terror... Melania z cala pewnoscia sie nie pakuje...

...tymczasem juz wiadomo, ze Joe pomieszal speaches w dniu wyborow, bo w poszlo lepiej niz mialo byc...
???

https://www.youtube.com/watch?v=BJJEcUH2tg0

lipniaczek

...okolo dwa dni - tyle radosci pozostalo lewicy z posiadania urzedu prezydenta USA...
???

dana

nie rozumiem... przeciez to juz nie jest do odwrocenia, lipniaczku... nu co ty...

lipniaczek

...w koncu spada z cala sila gilotyna spiskow i intryg - zobaczymy jeszcze czy zdazyl zostawic sobie insurance policy jak kazdy spryciarz... jak nie, to go pogrzebia zywcem rowniez w zyciu prywatnym i kazdego, ktory sie go nie wyrzeknie... modle sie o interwencje Boza, bo nie moge pojac jak to jest mozliwe w sytuacji, kiedy tyle zrobil dla Izraela...
::)

dana

nu, zrobil tez duzo dla amerykanow... ale to wogole nie ma znaczenia w obozie demokratow... od pierwszej chwili chcieli go usunac i to sie im udalo...

mysle z przerazeniem doslownie, w jakiej strasznej sytuacji znajdzie sie israel, jesli naszemu lewactwo uda sie usunac netanyahu w taki sam sposob...