News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Trump has a mess to clean up...

Started by lipniaczek, January 04, 2017, 08:44:47 AM

Previous topic - Next topic

lipniaczek

Quote from: dana on February 11, 2017, 11:30:28 AM
11 luty w historii
1948 – zolnierze brytyjscy szukaja broni w jerozolimie, zatrzymuja 4 zydow, ktorych po przesluchaniu zostawiaja w dzielnicy arabskiej, gdzie zostaja natychmiast zamordowani...

...a dzisiaj...

https://www.youtube.com/watch?v=f0KMz_AUBFM

dana

jutro zobacze... ledwo upchnelam keren w lozko... :D
ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

dana

taaaak... nie dziwie sie tym milionom, ktore obejrzaly ten clip... kazde slowo prawda... lewica amerykanska kompletnie zwariowala...

dana

dana

a to widzieliscie... to jest dopiero mess... hussajn o niezle pracuje za kulisami... dran byl i dran pozostal... donald the first potrzebuje specjalny zespol sprzataczy...

The abrupt resignation Monday evening of White House national security adviser Michael Flynn is the culmination of a secret, months-long campaign by former Obama administration confidantes to handicap President Donald Trump's national security apparatus and preserve the nuclear deal with Iran, according to multiple sources in and out of the White House who described to the Washington Free Beacon a behind-the-scenes effort by these officials to plant a series of damaging stories about Flynn in the national media.
According to the story, Flynn's opponents feared he would release undisclosed information about the nuclear deal with Iran.
As a former member of the Obama administration, Flynn had intimate background information about the deal – a deal that he opposed and led to him being pushed out of the Defense Intelligence Agency in 2014.
The Flynn resignation after being targeted from both the inside intelligence bureaucrats and former Obama political insiders highlights the serious problems of D.C. politics.

http://deneenborelli.com/2017/02/flynn-targeted-inside-outside-forces/

lipniaczek

...udowodnili swiatu, ze lojalnosc progresywnej lewicy z pewnoscia nie jest do wlasnego kraju...
???

dana

lipniaczek

...czegos takiego jak obecna konferencja prasowa prezydenta USA (miesiac po wyborze) jeszcze chyba nie bylo...
???

dana

ja tylko trzymam mu palce, zeby dalej zachowywal zimna krew i szedl dalej jego droga...

lipniaczek

::)
...Trump jest "niebezpieczny", bo wylamuje sie z normy - i nie daje sie wlozyc do zadnej szufladki... nienawidza go ludzie bez charakteru...

dana

ja nie rozumiem co sie tam dzieje... jak to zostalo zorganizowane? kiedy?
dlaczego ta prasa nie pyta sie, dlaczego hussajn o i madama nie protestuja, nie uspakajaja, nie dystansuja sie od tego? czy nie ma w usa normalnie, trzezwo myslacych ludzi?
sam uzas, co sie tam dzieje..

lipniaczek

...podczas gdy prasa i ludzie mediow po konferencji podaja sobie chusteczki, zalamuja rece i pluja na wszystkich stacjach, prezydent jak nigdy nic idzie ugoscic gornikow wegla kamiennego i podpisuje kolejne rozporzadzenia... fascynuje mnie to i wzrusza... niech go Bog blogoslawi i strzeze...
:)

dana

tak... on jest dobry... nu, trzymam mu kciuki...

lipniaczek

...jak przekazuje mikrofon dla zwyklych ludzi - pokazuje, kim jest i tego nigdy nie pokaza media lewackie... a gdyby sie dogadal z Rosja, to bylby prawdziwy koniec swiata - gorszy niz wojna nuklearna...
???

dana

on sie z nimi dogada jakos... potrwa napewno, ale w koncu sie dogada... nu... mam w kazdym razie taka nadzieje...  :D