News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Coronavirus news source

Started by lipniaczek, December 15, 2020, 05:26:25 AM

Previous topic - Next topic

lipniaczek

...wit. D to akurat nic nowego i wladze powinny byly to wiedziec i uzywac od poczatku... media tez sie nie dowiedzialy? ale w straszeniu sa mistrzami swiata... teraz NADCHODZI NOWA MUTACJA...
???

p.s.
...moze wladze nakaza drukowac na maseczkach dzienna dawke witaminy D zeby kazdy sie dowiedzial? nie nakaza bo nie chca zeby kazdy sie dowiedzial... wladze nigdy nie byly w biznesie ratowania zycia... musimy sami sobie pomagac...

dana

ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

dana

lipniaczek

...na szczescie juz mamy szczepionki...
???

dana

:() :()

moj ziec dostal pierwszy zastrzyk w ostatni poniedzialek... wczoraj tutaj byl: wyglada calkiem normalnie, zachowuje sie calkiem normalnie, zadowolony z zycia, zakochany w swojej corce do szalenstwa... :D

lipniaczek

...z ostatecznym wynikiem poczekaj do wyborow - jak zaglosuje...
???

dana

lipniaczek

...nie ma juz bezobjawowego przenoszenia chinczyka - wniosek analizy rezultatow 52 badan naukowych...
???

https://rationalground.com/university-of-florida-researchers-find-no-asymptomatic-or-presymptomatic-spread/

dana

u nas jaka teoria, ze wogole to nie bylo wyprodukowane w laboratoriach chinskich... kazdy ma swoje teorie...

dana

:() :() :()

A stranger was seated next to a little girl on the airplane when the stranger turned to her and said, 'Let's talk. I've heard that flights go quicker if you strike up a conversation with your fellow passenger.'

The little girl, who had just opened her book, closed it slowly and said to the stranger, What would you like to talk about?'

'Oh, I don't know,' said the stranger. 'How about nuclear power?' and he smiles.

'OK, ' she said. 'That could be an interesting topic. But let me ask you a question first. A horse, a cow, and a deer all eat the same stuff - grass. Yet a deer excretes little pellets, while a cow turns out a flat patty, and a horse produces clumps of dried grass. Why do you suppose that is?'

The stranger, visibly surprised by the little girl's intelligence, thinks about it and says, 'Hmmm, I have no idea.'

To which the little girl replies, 'Do you really feel qualified to discuss nuclear power when you don't know shit?'

lipniaczek

:() :() :()

...czy juz wszyscy wiedza, ze sama szczepionka nie wystarczy?... sluchajcie naukowcow, musicie pochlaniac te nowe wiadomosci, wskazowki i co tylko konieczne do zbawienia ciala i umyslu - chcac nie chcac wszyscy stajemy sie coraz bardziej religijni w praktykowaniu wiedzy i nauki...
???

https://www.psychologicalscience.org/news/releases/2021-jan-depression-covid-vaccines.html

dana

:D :D :D

nie slucham tych wszystkich naukowcow prawdziwych i udajacych... jestem w izolacji zmuszona przez moich spadkobiercow od ostatniego marca... w ciagu tych wielu miesiecy bylam moze 5 razy w super i to przy poganianiu mnie przez spadkobierce, raz spedzilam 10 wyjatkowo rozrywkowych dni w szpitalu i od czasu do czasu musze na takie czy inne badania, tez popedzana przez spadkobierce-szofera i przy minimum czekania, poniewaz zawsze mam zamowiona kolejke... do tego nawet nie moge pogadac z innymi czekajacymi, bo i ta odleglosc 2-metrowa utrudnia zrzedzanie na corone i ta maska na buzi ledwo pozwala wypowiedziec zrozumiale slowo... tymczasem nie zauwazylam u mnie zadnej depresji... w gadaniu via telefon i whatsapp z moimi przyjaciolmi nie zauwazylam u nich rowniez jakiejs depresji...

moj ziec, tate keren izoldy jest juz po 2 dawce szczepionki i rowniez u niego nie zauwazylam zadnych oznak anxiety and depression i calej reszty, ale za to regularnie raz w tygodniu po calym dniu i nastepujacym nocnym dyzurze w szpitalu widze oznaki zmeczenia i bieg do lozka, zeby sie wyspac... :D :D :D

nie zauwazylam u niego tez zadnej slabosci fizycznej, kiedy patrze, jak keren izolda zamienia ojca w mount everest wlazac mu na glowe... :D :D :D

lipniaczek

...przynajmniej bedzie wiadomo, na co zgonic jak komus nie zadziala -w razie jak sie znajda terrorysci do narzekania - ale puki co media nic nie mowia, to znaczy ze wszystko gra...
???

dana