News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Coronavirus news source

Started by lipniaczek, December 15, 2020, 05:26:25 AM

Previous topic - Next topic

dana

nu, my jak widac wychodzimy juz z tego...
ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

lipniaczek

...nowy lek o 85% skutecznosci...

The companies also announced today the results of a new study submitted and pending online publication in bioRxiv, demonstrating that VIR-7831 maintains activity against current circulating variants of concern, including the UK, South African and Brazilian variants, based on in vitro data from pseudotyped virus assays. In contrast to other monoclonal antibodies, VIR-7831 binds to a highly conserved epitope of the spike protein, which may make it more difficult for resistance to develop.

https://www.biospace.com/article/releases/vir-biotechnology-and-gsk-announce-vir-7831-reduces-hospitalization-and-risk-of-death-in-early-treatment-of-adults-with-covid-19/

lipniaczek

...i jeszcze mala korekta tego, o czym mowilismy... ktokolwiek nie wiedzial o wyzszosci profilaktyki/terapeutykow nad szczepionkami i ze one przede wszystkim ratuja zycie, zyje w panstwie policyjnym pod kontrola lewactwa...
???

dana

dana

dana

spytam jutro spadkobiercow, czy u nas to sie kupuje... my juz w duzej ilosci zaszczepieni i wracamy tymczasem do normalnego zycia... :D

lipniaczek

...na razie rzady musza sprawdzic, czy to sie da uzyc do oszukiwania w testach... wladzy sie nie spieszy...
???

dana

dana

my chyba juz jestesmy poza ta okropna historia...

dana

lipniaczku... w tych dniach u nas nikt nie mowi o coronie i tym bardziej nie o coronie w indiach lub gdziekolwiek indziej na swiecie... :D