News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

wiadomosci na dzien 8 kwietnia 2017...

Started by dana, April 08, 2017, 10:56:55 AM

Previous topic - Next topic

dana

shabes... cisza i spokoj u nas tymczasem... tylko wiadomosci ze szwecji... u nas piekna pogoda i kto nie zajety przygotowaniami do swiat, ten wedruje po kraju...

dolinie hula festiwal przelatujacych ptakow roznego rodzaju...

ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

dana

- szef wywiadu szwedzkiego podal, ze 39-letni uzbek zaaresztowany za wykonanie zamachu samochodowego w sztokholmie 'byl na naszej liscie obserwacyjnej, ale nie w ostatnim czasie'... 

aha... to zapewnienie to akurat pomoze tym zabitym i rannym... u nas jak ktos sie dostaje na liste podejrzanych o powiedzmy 'sklonnosci terrorystyczne' to nigdy z tej listy nie bedzie usuniety...

- a w israelu odpoczywaja przy pieknej pogodzie: 'skonczylismy z pesachowym sprzataniem'... :D

lipniaczek

...czy facet chce, zeby go ktos napadl i zabral to mieso? exhibicjonista...
:-\

kasiak

Z tego, co widzę na zamieszczanych przez Danę zdjęciach, grillowy exhibicjonizm jest czymś normalnym w Izraelu. Popatrz, Lipniaczku - tam na drugim planie też mają grill i coś pieką. A to, że inne stoły nie są jeszcze zajęte przez amatorów grillowania, to chyba świadczy o wczesnej godzinie wykonania zdjęcia...  ;D

lipniaczek

dana

Quote from: kasiak on April 08, 2017, 06:18:27 PM
Z tego, co widzę na zamieszczanych przez Danę zdjęciach, grillowy exhibicjonizm jest czymś normalnym w Izraelu. Popatrz, Lipniaczku - tam na drugim planie też mają grill i coś pieką. A to, że inne stoły nie są jeszcze zajęte przez amatorów grillowania, to chyba świadczy o wczesnej godzinie wykonania zdjęcia...  ;D

dokladnie tak kasiu... jak chcesz zdobyc stolik w wolny dzien, niewazne na plazy czy w lecie, to musisz tam byc o 6 rano... a bez grilla zaden israelczyk zyc nie moze... :D