News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

This is How Democracy Ends - Canadian Edition

Started by lipniaczek, February 19, 2022, 06:48:45 PM

Previous topic - Next topic

lipniaczek

Dla reszty swiata jest to prawdopodobnie bardzo ladna, przyzwoita likwidacja protestu - dla nas Kanadyjczykow jest to calkowicie nie do pomyslenia
???

dana

nie wiem, jak dla calego swiata... dla prawicowego israela to jest wlasnie lamanie demokracji, dokladnie jak to sie dzieje u nas... swiat oszalal...
ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

lipniaczek

...tylko ze izraelska prawica doswiadczyla juz klamstw, lamania praw i bicia z reki lewicy - i stalo sie to normalnoscia, a w Kanadzie takie cos jest nowoscia i to jest walka o odrzucenie tego jako ich prawa...
???

lipniaczek

...

lipniaczek

...

dana

ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

lipniaczek

...wszystko dla naszego dobra i bezpieczenstwa... Our governments just have better informed perspective, a my opieramy sie - kompletnie nie majac pojecia, co dla nas najlepsze...
...Rules Based International Order is our best future, people - and whoever says otherwise - is spreading misinformation...
???

lipniaczek

inne linie frontu

lipniaczek

...jak widac wszystko po to, zeby oddzielic sie plotem od terrorystow z kanadyjskimi flagami i bezstressowo realizowac swoj program...
???

lipniaczek

...ta niebezpieczna terrorystke widzielismy wczesniej na video...
???

...pani policjantka dosc lekcewazaco podchodzi do sprawy nie noszac maseczki - moze terrorystka przyszla zeby rozsiewac nastepna forme zabojczego koronawirusa?...

lipniaczek

lipniaczek

...dzisiejsi terrorysci nie nosza masek, a uczciwi, posluszni obywatele i biznessmeni musza sie na wszelki wypadek zabezpieczyc przed terrorem...
???

lipniaczek

..nie z nami te numery, kolego terrorysto - jestesmy przygotownani...
???