News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Klaser

Started by lipniaczek, December 16, 2016, 08:43:17 PM

Previous topic - Next topic

lipniaczek

dana

u nas wczoraj i dzisiaj porownuja sytuacje z bronia w rekach cywilow w usa i israelu... lewactwo wogole nie rozumie roznicy i nie wiedza tego, ze w israelu jeszcze nigdy nie bylo masowego mordowania zydow przez zydow...

israelczycy maja zupelnie inne podejscie do broni i jej uzywania, niz maja to amerykanie i oczywiscie nie ma u nas czegos takiego, ze kazdy moze wejsc do sklepu z bronia kupic ja bez pozwolenia...
ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

lipniaczek

...powiedzmy ze jest tu aluzja do Izraela: pierwsze oddanie polowy ciasta to zrzeczenie sie prawa do Wzgorza Swiatynnego, a zblizajac sie do okruchow mamy Izrael dzisiejszy...
???

dana

nawet jesli ten kretynski rzad by to zrobil, to nastepny, prawicowy, anuluje to... nigdy israel nie zrzeknie sie suwerennosci na har ha-bait...

lipniaczek

lipniaczek

lipniaczek

dana

lipniaczek

dana

lipniaczek

dana

lipniaczek

dana

trzeba zmienic powiedzenie 'polak i zyd jak dwa bratanki' na 'amerykanin i israelczyk jak dwa bratanki'...  :D

lipniaczek

...oczywiscie ginekolodzy izraelscy sa na wyzszym poziomie i nigdy nie zwroca uwagi na drobne niescislosci anatomiczne nie majacy absolutnie nic wspolnego z rzeczywistoscia...
 ???