News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

wiadmosci na dzien 21 stycznia 2017...

Started by dana, January 21, 2017, 12:06:55 PM

Previous topic - Next topic

dana

w israelu spokoj tymczasem... wszyscy tylko mowia o wczorajszej inauguracji...

melania byla swietnie ubrana, tak w jej day outfit jak i w tej wieczornej kreacji... jakos znalezli sie tacy, ktorzy z radoscia uszyli dla niej kiecki, mimo wczesniejszych zapewnien wielu idiotow, ze oni 'nie beda ubierac melanii trump'... bo co? nawet jak nie przepadacie za donaldem the first, to co melania temu winna? a po drugie to straciliscie mase pieniedzy na rozreklamowaniu wlasnych domow mody... nu, ale tak wlasnie wyglada lewica: zawsze gotowa cut her nose to spite her face... :D
ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

lipniaczek

...jeden z komentatorow: pokonal lewice, pokonal prawice, pokonal media...
::)
...skromna lista - a papiez sie teraz modli...
???

dana

to dopiero poczatek... on zrobi porzadek i w usa i u naszych sasiadow...

dana

- tysiace arabow protestuje w wadi ara w zwiazku z ewakuacja nielegalnej wioski um al hiram... zablokowano szose 65 i policja byla zmuszona do uzycia granatow szokowych... demonstracja zostala zorganizowana przez najwyzszy arabski komitet monitorowania...

i ayman ouda tam rowniez...

- ahmad tibi, ktory rowniez bierze udzial w demonstracji w wadi ara, zada dymisji ministra bezpieczenstwa wewnetrzego gilada erdana i glownego komisarza policji roni alshicha: 'tysiace demonstrujacych tutaj przekazuja jasno stanowisko spolecznosci arabskiej do netanyahu i jego rzadu: nie poddamy sie polityce burzenia domow i podzeganiu. spolecznosc arabska stoi zjednoczona za jej przywodztwem w zadaniu dymisji lub usuniecia ministra erdana i komisarza alshicha odpowiedzialnych za kampanie podzegania, oczerniania i falszywego oskarzania ofiary yacouba abu alkiana. zadamy rowniez zwolnienia ciala abu alkiana i powolania komisji sledzczej w sprawie tego wydarzenia'...

aha... nie poddacie sie... ale jak byla mowa o oddaniu okregu wadi ara autonomii, to ty tibi wrzeszczales, ze nigdy sie na to nie zgodzicie... masz do wyboru habibi: albo do autonomii i jej bezprawia, albo w israelu i macie uznac rowniez prawo israelskie, ktore jest rowne i dla zydow i dla was arabow...

tibi, suleiman i barakeh...

https://www.youtube.com/watch?v=HN-Rq6lmmvs

https://www.youtube.com/watch?v=5fZ2t6HZy-c

dana

moze ja mam jakies nadprzyrodzone sily jak uri geller? takie sily myslowe, nie fizyczne... bo jak babcie kocham nie bujam, ale ponad godzine temu napisalam do jednego z przyjaciol podczas rozmowy chatowej o donaldzie the first 'nu, iran to moze zagrozic calemu swiatu... ale jestem pewna, ze israel ma cos w zanadrzu i tylko sie czekalo, az hussajn o zejdzie ze sceny'...

i co? i teraz wiadomosc w arutz 7:

'I plan to speak soon with President Trump about how to counter the threat of the Iranian regime which calls for Israel's destruction.'... ja wam tylko mowie...:D

https://www.youtube.com/watch?v=SVk8rU11acE

lipniaczek

dana

dana

nie do uwierzenia, co sie dzieje w usa... zapomnieli co to demokracja? kto to wszystko organizuje? nie widzialam jeszcze czegos takiego...

co chcieli? ta klamczuche, ta bioraca od arabow pieniadze, ta zlodziejke z jej fundacja, ktora narazila bezpieczenstwo usa jej mailami? nie daja nowemu prezydentowi nawet tygodnia? nagle setki tysiecy kobiet maszeruja? a gdzie te 11 bab, ktore podobno molestowal i jak sie nagle pokazaly, tak i nagle zniknely? tez w tych tlumach?

po prostu cos strasznego... hussajn o narobil tam strasznych, strasznych rzeczy, a ta madama teraz ma jeszcze hucpe popierac te marsze...

ameryka sie rozwali, jesli ktos tego nie zatrzyma i to w tempie... po prostu nie do uwierzenia...

lipniaczek

lipniaczek

...my bedziemy was zabijac, a w zamian zadamy wszelkich praw czlowieka...
???