News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

wiadomosci na dzien 22 stycznia 2017...

Started by dana, January 22, 2017, 12:07:50 PM

Previous topic - Next topic

lipniaczek

...Madonna powinna byc na no-fly list...
:)

dana

donald the first zaprosil netanyahu do washingtonu w lutym... mam nadzieje, ze w pierwszych dniach lutego, bo u nas rzad nie chce nic postanawiac bez zielonego swiatla ze strony donalda, a jest amona, maale adumim, gush etzion i oczywiscie ten idiotyczny 'proces pokojowy'... mahmoud wlasnie dal znow dowod na jego 'dazenie do pokoju' opiewajac bohaterstwo ali hassana salame, odpowiedzialnego za zamordowanie israelskich sportowcow w monachium...

mahmoud tez po raz milionowy chyba zagrozil dzisiaj wieczorem, ze 'przeniesienie ambasady do jerozolimy bedzie mialo konsekwencje'...

mahmoud habibi... zauwazyles, ze te twoje grozby nie robia wrazenia ani na nas, ani nie na donaldzie? pech gehabt, jak mawiaja niemcy...
ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

lipniaczek

...a ja mialem nadzieje, ze zielone swiatlo dal in blanco przez telefon...
???

dana

moze i dal, ale tez pewnie powiedzial 'poczekaj bibi 2 tygodnie, zeby muzulmanie w usa nie zrobili mi tez jakiego marszu milionowego, bo mam rece pelne roboty'... :D

corcie poslalam spac, nakarmilam keren i tez utlamsilam w lozku i teraz pora na mnie... :D
laila tov... :)

sar

Quote from: dana on January 22, 2017, 11:47:56 PM

mahmoud tez po raz milionowy chyba zagrozil dzisiaj wieczorem, ze 'przeniesienie ambasady do jerozolimy bedzie mialo konsekwencje'...

zużycie wody w Yerusalem wzrośnie a w TLV spadnie ???

pzdr
Witek  ;)

dana