News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Ksiazka skarg i wnioskow, czyli wspinaczka na szczyty kultury

Started by lipniaczek, October 20, 2018, 05:39:27 AM

Previous topic - Next topic

Haifska

Nawet nie wiem czy odpowiadam w odpowiednim okienku. Ja ocipne tutaj, bo za kazdym razem jest osobno, tu quote, tam reply - to nie na muzdzek Starej Staruszki. W kazdym razie: Lipniaczek, Ty trzymaj ta UN-zetowska skarge na malym ogniu. Jeszcze sie moze przydac. Jak moj kwantum mechaniker od stron internetowych (tak na boku, okazuje sie, ze internet po heberajsku to ... NIE, nie "internet" tylko Mirshetet) - wiec jezeli ten mechaniker nie potrafi mi zrobic latwej strony internetowej to ja go powiem i ja mu zobacze. A potem go wykoncze.

Quote from: lipniaczek link=topic=944.msg10357#msg10357
date=1544499649

Quote from: Haifska on November 26, 2018, 02:34:00 PM
Podobno juz w styczniu dorobie sie mojej strony internetowej. Potem pewnie mi zabierze czas sie zorientowac co ja tam robie i jak. A potem Absolutnie Fszystkie moje pamietniki, i stare DAP- (sprawozdania Danki Agencji Prasowej jeszcze z Kanady) - slowo honoru ja tam kiedys bylam, i marzlam.

...uou ja cie! to by bylo uszczesliwienie Nowego Roku!... ale doputy dopuki w niemalowane - jeszcze nie obiecuje wycofania zamiaru skargi do UeNZetu - co moze bardzo unieszczesliwic Nowy Rok i zaognic Bliski Wschod, ze o reszcie szanownego swiata nie wspomne...
???

lipniaczek

...tak tak - wskazywanie winnych... to ja wedle zyczenia na malym ogniu w kociolku czarodziejskim posrodku mojego mrocznego lasu na wysokiej lysej gorze... im dluzej sie czeka, tym wiecej dorzuca sie brzydkich substancji i tym bardziej spektakularny efekt... nie wiem, czy ONZ bedzie mogl to zniesc i nie popelnia zbiorowego samobojstwa zeby sobie ulzyc...
???