News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

Coronavirus news source

Started by lipniaczek, December 15, 2020, 05:26:25 AM

Previous topic - Next topic

lipniaczek

lipniaczek

dana

taaaaak... jeszcze jeden wielki znawca corony...  :()
ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

dana

nu, te opinie roznych znawcow i wszystko wiedzacych bedziemy miec jeszcze dlugo... juz przestaje to czytac, bo mozna zwariowac... trzeba sie szczepic i juz...  :D

lipniaczek

...wlasciwie celem mojego watku jest to, zeby nie dac sie zwariowac, wladze maja swoje wyzsze cele i im nie zalezy na takich jednostkach jak my - musimy sobie jakos sami pomagac...

...od poczatku bylo wiadomo, ze nie kazdemu pomoze szczepionka...  prewencja i terapeutyki sa nadal na pierwszym froncie walki, szczepionka co najwyzej moze pomoc - jak to do tej pory zawsze bylo z chorobami...
???

https://www.medscape.com/viewarticle/938578

...video jest stare, ale zasada nigdy nie ulegnie zmianie: nie mozna opierac nadziei tylko na szczepionkach... ponadto tak jak bylo z HIV tak i z tutaj szczepionki prawdopodobnie przestana dzialac zanim zdazy sie wszystkich zaszczepic... juz cos przebakuja o tym w wiadomosciach...
???

dana

hahahahahhahhaha.... ale ta ilosc takich roznych wiadomosci to wlasnie wariuje... :D :D :D

dana

dana

mamy 120 000 szczepionek moderny... moze pennsylvania wezmie od nas, zamiast posylac je do hamasu?

lipniaczek

Two-dose ivermectin prophylaxis at a dose of 300 μg/kg with a gap of 72 hours was associated with a 73% reduction of SARS-CoV-2 infection among healthcare workers

https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0247163

dana

co 5 minut wymyslaja cos nowego...