News:

SMF - Just Installed!

Main Menu

wiadomosci na dzien 2 czerwca 2018...

Started by dana, June 02, 2018, 12:54:24 PM

Previous topic - Next topic

dana

brygady mecznnikow al aksy wziely na siebie dumnie odpowiedzialnosc za te rakiety...

taki to 'narod'... zadnych osiagniec w nauce czy sztuce czy przemysle czy w czymkolwiek, z ktorych moga byc dumni... tylko z siania zniszczenia i smierci sa dumni...
ona jest jak ten mur wokol izraela ktorego gola glowa nie rozbijesz
(forumowicz melord o mnie)

dana

z gazy donosza teraz o silnym wybuchu i czolgach ostrzeliwujacych pozycje hamasu na wschod od miasta gazy...

dana

- israel zaprzecza, ze sa jakies porozumienia z rosja w sprawie wycofania sie sil iranskich i hizballah z granicy israela... netanyahu rozmawial z pompeo i putinem i podkreslil jeszcze raz, ze iran ma sie wycofac z calej syrii i ze israel bedzie kontynuowal prawo do pelnego dzialania przeciwko wojskowemu umacnianiu sie iranu w calej syrii...

- onz: 'jestesmy zaniepokojeni zabiciem palestynki w demonstracjach w gazie'...

aha... ale nie jestescie zaniepokojeni faktem, ze oni tam podkladaja ladunki wybuchowe, szturmuja granice suwerennego panstwa i posylaja na ludnosc cywilna rakiety... to juz was nie niepokoi... rowniez nie, ze ta 'palestynka' dumnie sie sfotografowala z tym ich legendarnym juz kluczem do jakiejs jej willi w israelu... git...  badzcie zaniepokojeni...

- i znow w tel avivie demonstracja przeciwko 'korupcji rzadowej' eldada yaniva i druga w petah tikvie, ktora prowadzi many naftali... zaledwie kilkaset osob bierze w nich udzial...

lipniaczek

Quote from: dana on June 02, 2018, 09:20:09 PM

...do tego czasu byli spokojni... a jak im juz przejdzie zaniepokojenie, to tez dadza znac?
???

Margal

"- jens stoltenberg, sekretarz generalny nato, powiedzial w wywiadze do der spiegel, ze jesli israel zostanie zaatakowany przez irano, nato nie przyjdzie mu z pomoca: 'israel jest partnerem, ale nie czlonkiem nato i gwarancje bezpieczenstwa nato nie dotycza israela'...  "
I całe szczęście,  bo co to by było gdyby NATO pomogło wam przy pomocy tureckich żołnierzy?

dana

hahahahahahahahaha... nie pomyslalam o tym zupelnie...   :() :() :()

dana

Quote from: lipniaczek on June 02, 2018, 11:25:27 PM
Quote from: dana on June 02, 2018, 09:20:09 PM

...do tego czasu byli spokojni... a jak im juz przejdzie zaniepokojenie, to tez dadza znac?
???

:D :D :D